VUC, Aabenraa

Lokation:

Aabenraa, Danmark

Arkitekt:

LABLAND Architects / Zeni Arkitekter

VUC Aabenraa har længe haft et ønske om at udvide og med købet af den tidligere glødelampefabrik, umiddelbart nord for den eksisterende skole, er det nu muligt. Glødelampens bevaringsværdige østfacade bibeholdes, men ellers opføres en helt ny og moderne undervisningsbygning, der tager udgangspunkt i VUC Syds visionære undervisningsmetoder.

Den nye bygning kobler sig på den eksisterende skolebygning fra 1956, som ligeledes har gennemgået en omfattende renovering. Tilbygningen har fået sin egen karakter som et stramt teglvolumen med store, markante udskæringer. Karnapper, kviste m.m. i corten-stål knytter den nye og den gamle bygning sammen.

indgangspartiet byder velkommen med en teglbelægning i blandingen Søndervig/Odense, som med sit markante farvespil komplimenterer både de gamle bygninger og de spændende nye detaljer af corten-stål. På bagsiden af bygningen er der etableret terrasser med samme type belægning som ved hovedindgangen.

70% Søndervig og 30% Odense
266/50/62

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*