Varde Garten

Lokation:

Varde, Danmark

Arkitekt:

En tysk biergarten er der ikke tale om. Men det lugter lidt af det. I hvert fald navnet og den hyggelige og imødekommende stemning.
VARDE GARTEN byder på kunsthave, kunstværket ”Himlen over Vesterhavet”, Æblehaven, et boutique-hotel, kroen Von Lügenhals, overdækkede områder, selskabslokaler og en passage, som binder gågaden sammen med VARDE GARTEN.
VARDE GARTEN tilbyder unikke oplevelser, god mad, dansk hygge og flot kunst, – en helt uforglemmelig oplevelse i fantastiske og smukke omgivelser, i centrum af et aktivt byliv.
I dag består VARDE GARTEN blandt andet af ”Himlen over Vesterhavet”, som er Danmarks største udendørs glaskunstværk. Om aftenen bliver værket oplyst bagfra af tusindvis af computerstyrede LED-lys, der i mødet med det malede glas langsomt skifter farve.
Rundt om den gamle blodbøg findes skulpturer og relieffer i materialerne marmor, bronze, granit, keramik og stål. Værkerne er skabt i forskellige perioder og varierer i både materiale, udtryksform og stil. Kunstværkerne er fra anerkendte nationale og internationale kunstnere.
Mellem de smukke bygninger og kunstværker ligger den brune Gotland-klinke som et tæppe i hele området og binder det smukt sammen.

Gotland
292/71/52

Standardformater


200 / 100 / 52 mm


240 / 78 / 52 mm


292 / 71 / 52 mm


292 / 52 / 62 mm


Ved større projekter også andre formater

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*