Solrød Strand etape 1

Lokation:

Solrød, Danmark

Arkitekt:

Zoffmann Holm Landskabsarkitekter

Udført år:

2018

Udførende:

Klingenberg Anlæg og Kloak

Et lyst og imødekommende torv med højt til loftet, hvor børnene leger ved små springvand, og bænke inviterer til en hyggestund i både sol og skygge, alt imens cyklisterne triller forbi på en tydeligt markeret cykelsti. Stemningen omkring torvet skal give associationer til strandkanten med springvand, der fører tankerne hen på bølger og skumsprøjt, og bænke der i udtryk og design kommer til at minde om en badebro. Samtidig vil inspirationen til træer og græs på torvet også blive fundet i strandmiljøet.
Torvet er i midten brudt af en stor cirkel i lysegrå sandsten, som udgør en samlende zone for pladsens aktiviteter med plads til vandleg og bænke rundt i kanten af cirklen. Resten af pladsen er belagt med den smukke sorte og kulbrændte Manchester-klinke.
Torvet er udvidet ud mod vejen, hvor standsningspladser er inddraget. Det gør Strandtorvet mere indbydende og nærværende for trafikanter og gående på Strandvejen, og torvet bliver derved en mere synlig indgang til hele Solrød Centret.

 

Manchester
266/50/62

Standardformater


215 / 105 / 50 mm


266 / 50 / 62 mm


266 / 50 / 40 mm


Ved større projekter også andre formater

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*