Naturkraft

Lokation:

Ringkøbing

Arkitekt:

SLA Arkitekter

Ambitionen for Naturkraft beliggende ved den danske vestkyst er at skabe en ikonisk natur- og oplevelsesarena om naturens kræfter og æstetiske værdier.

Natur- og oplevelsesarenaen opfordrer og udfordrer besøgende til 1:1-oplevelser af naturens kræfter gennem fysisk leg, oplysende læringsaktiviteter og intuitiv forståelse for samspillet mellem menneske og natur. Her vil de besøgende blive fascineret, opleve, sanse og mærke på egen krop, hvordan de fysiske og æstetiske naturkræfter vil forme fremtidens bæredygtige byer og samfund.

Oplevelsesarenaens naturgrundlag er et 17 kilometer langt ‘tværsnit’ fra vest til øst gennem Vestjylland. På baggrund af tværsnittet er otte specialdesignede naturtypologier såsom SandklittenLynghedenMarsken og Karbonskoven sammensat til en ny form for menneskeskabt økosystem. Et økosystem baseret på lige dele videnskabelig indsigt i den lokale geologi, biodiversitet og kulturhistorie og på ønsket om at skabe den stærkest mulige naturoplevelse i Naturkraft.

Til at binde området sammen er der valgt teglklinken “Tørvebrændt”, som med sine smukke farver fra rødt over violet og grønligt afspejler den varierede natur der kendetegner projektet.

Tørvebrændt
220/105/52

Standardformater


220 / 105 / 52 mm


Ved større projekter også andre formater

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*