Kolding Gågade

Lokation:

Kolding, Danmark

Arkitekt:

Land+

Kolding kommune har udset sig nogle områder i bymidten, som skal have et løft og gøres mere attraktive. Her spiller teglbelægningen en central rolle i et “new look”, der er udviklet i tæt samarnejde mellem Kolding Kommune, Landskabsarkitekterne fra Land+ og Steffen Sten.
Bymidten i kolding har i mange år været præget af rød tegl. Det billede og “look” vil kommunen gerne justere med et andet mix af farver, der samtidig giver en ny dynamik til forskellige områder i byen. Der er i første omgang lavet et pilotprojekt, for at man kunne danne sig et indtryk af, hvordan Kolding bymidte skal se ud. dominerende er stadig den røde klinke, men den blandes med andre typer, så man får et nyt udtryk.
Ud fra et stort ønske om, at genbruge så meget af den eksisterende røde tegl som muligt, her det lykkedes i et samarbejde mellem Kolding Kommune, Land+ og Steffen Sten at genskabe det eksisterende format i to komplimenterende farver; Gotland & Malmö. Resultatet er en belægning med mere spil og et mindre ensformigt udtryk.

Malmö, Gotland og Rød
235/75/71

Standardformater


Malmö

200 / 100 / 52 mm


240 / 78 / 52 mm


292 / 71 / 52 mm


Gotland

200 / 100 / 52 mm


240 / 78 / 52 mm


292 / 71 / 52 mm


292 / 52 / 62 mm


Ved større projekter også andre formater

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*