Købmand Hansen

Lokation:

Henne Strand, Danmark

Arkitekt:

Plet Arkitektur

Købmand Hansen har gennem tiden haft afgørende betydning for udviklingen af Henne Strand, og han nærer en stor kærlighed til stedet. Købmand Hansens RUM er en gave fra Købmand Hansen til borgere og gæster i Henne Strand.

Gulvet i det indendørs rum er ligesom ude lagt i nuancer af sandfarvet tegl. Inspirationen til mønstret er hentet i sandrevler på havets bund. Tanken har været at give gulvet liv og gøre det til en oplevelse i sig selv.
Se også projektet med det udendørs rum

Søndervig Lys 208/50/50
+ 215/105/50

Standardformater


215 / 105 / 50 mm


208 / 50 / 50 mm


266 / 50 / 62 mm


Ved større projekter også andre formater

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*