Gravene

Lokation:

Odense, Danmark

Arkitekt:

Sweco Architects

Der er sket markante forandringer i området ved de smalle bygader Gravene og Dansestræde samt den sydlige del af Nørregade.
Den sydligste bid af Nørregade laves om til gågade, mens den øvrige del af området fremover bliver til såkaldt lege- og opholdsgade, som det kendes fra Ny Vestergade.
Overordnet handler planen om at gøre området, der ligger tæt ved Odenses gågader og nær den store byomdannelse af TBT-området, til et sted, som i højere grad inviterer til at være fodgænger eller cyklist.
Der opstilles bænke og andre møbler, som egner sig til enten et lille hvil eller til de, som blot ønsker at slå sig ned og se beskue byens liv for en stund.
For at gøre området mere behageligt for de bløde trafikanter, gøres transformationen af området tydelig med en ny belægning, der bliver lagt fra facade til facade.
I Nørregade bliver den nye belægning i form af klinker i et mix af forskellige farver, der illuderer den klinketype ”Hasleklinken”, som er en del af bybilledet i Odense i dag.

Gravene-mix
266/50/70

Projektklinke


266 / 50 / 70 mm

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*