Gaardhaverne

Lokation:

Taastrup, Danmark

Arkitekt:

Lassen Landskab

Udført år:

2020

Grønne gårdrum inviterer til nærhed og fællesskab Gaardhaverne er skabt med stor fokus på livet mellem boligerne. Derfor har landskabsarkitekterne og arkitekterne arbejdet tæt sammen om at skabe de helt rigtige rammer for et godt fællesskab.
Mens gårdrummene skaber åbne fællesrum, har den enkelte bolig et privat udeareal, hvor du kan slappe af og nyde tilværelsen i din egen personlige oase.
Det samlende element i bebyggelsen er de to centrale gårdrum, der skaber omdrejningspunktet for det nære fællesskab. Her kan man mødes med naboen og nyde en kop kaffe i solskinnet, mens børnene kan lege i græsset, cykle omkring i gårdrummet og løbe trygt fra dør til dør.
Gennem området løber en fælles cykel- og gangsti, der forbinder Gaardhaverne med de omgivende bebyggelser. Stierne samt de øvrige udearealer er belagt med teglklinker af typen Søndervig, som spiller godt op mod husenes facader og er med til at indbyde til ophold.

Søndervig
215/105/50

Standardformater


215 / 105 / 50 mm


208 / 50 / 50 mm


266 / 50 / 62 mm


266 / 50 / 40 mm


Ved større projekter også andre formater

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*