Filosoffen

Lokation:

Odense, Danmark

Arkitekt:

Bisgaard Landskab

Kunstbygningen Filosoffen er sidste projekt i kulturstrategiaftalen, som Odense Kommune og Realdania indgik i 2004. Et projekt der havde fokus på at styrke det kulturelle vækstlag. Udvidelsen af arkitekt Hanne Kjærholms Filosoffen fra 1994, har ligget i hænderne på arkitektfirmaet Erik Brandt Dam, der har løftet opgaven med at integrere, fremfor blot at tilføje. På kanten af Odenses blå og grønne hjerte kan besøgende opleve et unikt mødested med byen på den ene side og den grønne oase Munke Mose på den anden. Et kunsthus med vekslende udstillinger, en café og Odense Åfart smelter sammen under Filosoffens nu forlængede vinger.  Den specialproducerede Odense-klinke i stavformat og med tydelige sættemærker ligger som en integreret forlængelse af grusstien, som slynger sig langs åen.

Odense
208/50/60

Standardformater


200 / 100 / 40 mm


215 / 105 / 50 mm


208 / 50 / 50 mm


266 / 50 / 62 mm


Ved større projekter også andre formater

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*