Fanø Bad

Lokation:

Fanø, Danmark

Arkitekt:

MASU Planning

“Stedet Tæller” hedder den kampagne under hvilken Realdania har bidraget til Fanø Kommunes kvalitetsløft af Fanø Bads centrale område, og fredag den 16. juni var der indvielse af projektet.
Projektet viser, hvordan man kan genopfinde de særlige kvaliteter på Danmarks første internationale badested. De implicerede parter glæder sig til at se, hvordan det færdige resultat vil styrke Fanø Bad som en endnu stærkere destination i de kommende år.
I forbindelse med projektet, har Fanø Bad fået en ny belægning i teglklinker, som er helt dets eget, og et nyt møblement med belysningsmaster i egetræ, samt bænke og trapper til ophold for gæsterne og leg for de mindste
Formålet med projektet er, “at aktivere områdets turismepotentiale ved at udvikle, formidle og synliggøre stedets kulturarv, identitet og byggede miljø. Gennem et kvalitetsløft er ønsket at genskabe den promenadekultur, der engang var kendetegnende for Fanø Bad”.

Odense og Søndervig
240/78/71

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*