Tysk grundighed og danske traditioner

Steffen Sten har siden 1997 leveret tegltagsten og belægningsklinker til Skandinaviske marked. Hos os vil du finde tegltagsten der holder. Og det handler om mere end levetid.

En smuk hilsen til fremtiden

Skal du renovere eller Bygge nyt? Så vi vil gerne invitere dig til et kig på vores tagstenssortiment. Hendes finder du både de traditionelle tagstensformer og farver, men også helt nye produkter, som spiller sammen med nutidens stramme linjer. Ligegyldigt hvilken historie dette hus fortæller, så kan vores tagsten fortælle med.

Når man planlægger sit tagprojekt, skal man kigge mange år ind i fremtiden. Ved at vælge tegltagsten er man fremtidssikret, både i forhold til holdbarhed, bæredygtighed og kvalitet.

Alle vores tagsten er fremstillet af hårdtbrændt skiferholdigt ler – den rene vare, uden brug af tilsætningsstoffer. Alt kommer fra naturen og kan om mange, mange år gå tilbage til naturen.
Skiferler og en hård brænding giver tagstenene en helt speciel overflade og struktur.

tagsten

Med garanti en lang levetid – og megen glæde i hverdagen. Tagstenene bevarer skønheden gennem regn, frost og anden påvirkning, år efter år.
Solide, smukke og lette at håndtere – med 30 ÅRS GARANTI.

Vores engrosvirksomhed er pladseret centralt på Fyn, og vores salg foregår via et net af byggematerialeforhandlere og trælaster i hele landet samt Sverige.
Om det gælder offentlige byggerier, udførelsen af private parcelhuse, større og mindre renoveringsopgaver, er det os en glæde, at kunne levere tegltagsten fra tyske ABC Klinkergruppe og franske Imerys the Skandinaviske marked.

Vi bestræber os på, at kvalitet, leveringssikkerhed, service og logistik altid er i top.

Kvalitet med omtanke

Et nyt tag kræver mange overvejelser, herunder hvad angår farve, form og ikke mindst levetid.

I Danmark har vi lange traditioner for, at bruge tegl som tagmateriale. Steffen Sten ApS markedsfører tagsten fra det gamle, traditionsrige ABC Klinkergruppe.

Vores Teuto tagsten er fremstillet af det gode tyske skiferler.
Skiferler har den egenskab, at det ved brænding opnår en enorm tæthed, uden at miste sin formstabilitet.

Teuto tagsten er klinkebrændt, hvilke giver det absolut bedste resultater med hensyn til frostresistens og levetid. Den hårde brænding garanterer en lang levetid og modvirker angreb af alger, snavs og andre ydre påvirkninger.

Teuto tagsten brændes ved temperaturer op til 1050 grader celsius, hvilket gør at vores tagsten optager ekstremt lidt vand. Vandoptagelsen er på maksimalt 3%, og det vel at mærke ad naturlig vej.

Hos ABC klinkergruppe arbejder man hele tiden på, at forbedre produktionen med hensyn til miljøet. Vi er af den overbevisning, at der er en tæt sammenhæng mellem kvalitet og bæredygtighed overfor miljøet. Derfor brænder vi næsten udelukkende af ”lokal” ler, uden lange transportveje. Reetablering af lergravene er en selvfølge.

Teuto tagsten fremstilles udelukkende med blyfrie engober og glasurer.
På grund af tagstenenes høje kvalitet yder fabrikken en garanti mod frostskader i 30 år, hvoraf de første 5 år er en totalgaranti.

Teuto tagsten er et godt valg til dit tag.

Har du brug for sparring og viden eller har du spørgsmål på et projekt, så kontakt os på mail eller telefon eller udfyld formularen herunder.

    Designed by fingerspitz*